Privacybeleid

Algemeen

Deze website wordt onderhouden door Keuken Renoveren. Voor vragen kunt u mailen naar mail@keuken-renoveren.nl.

Welke data wij verzamelen

Zoals de meeste websites verzamelt deze website gegevens die niet naar personen te herleiden zijn zoals welke webbrowser jij gebruikt, de taal die jij hebt ingesteld, de site waarvan je bent doorverwezen en de tijd en datum van ieder bezoek. Deze data verzamelen wij zodat wij een betere dienstverlening kunnen verzorgen.

Deze website verzamelt ook potentieel persoonlijk identificeerbare informatie zoals IP-adressen. Wij gebruiken echter geen IP-adressen om bezoekers te identificeren. IP-adressen worden verzameld voor statistiek doeleinden en om kwaadwillende bezoekers te kunnen blokkeren.

Applicaties van derden

Deze website maakt ook gebruik van verschillende applicaties van derden om bijvoorbeeld een betere service te kunnen verlenen of om onze webshop te kunnen realiseren. Het kan zijn dat deze applicaties van derden gegevens van jou verzamelen. Voor een compleet beeld van de gegevens die deze applicaties verzamelen verwijzen wij naar de privacy beleid pagina’s van die applicaties. Hier onder vatten we kort samen welke applicaties van derden wij gebruiken en hoe dat te maken heeft met de diensten die wij leveren en de gegevens die wij daarvoor gebruiken.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics om een betere dienstverlening te kunnen verzorgen. Google verzamelt anonieme gebruikersinformatie zodat wij inzicht kunnen krijgen in bezoekersaantallen, wanneer bezoekers onze site bekijken en hoe ze op onze site terecht zijn gekomen. Voor meer informatie over Google Analytics verwijzen wij naar Google’s privacy policy.

Google Maps

Deze website maakt gebruik van Google Maps om een kaart te tonen waar nodig. Mocht je Google Maps toestemming geven je locatie te gebruiken dan wordt jouw locatie met Google gedeeld. Voor meer informatie over Google Maps verwijzen wij naar Google’s privacy policy.

Gebruikers acties

Het kan zijn dat jij gegevens achter laat op onze website als je een bepaalde functie van onze website gebruikt. We beschrijven hier welke acties op onze website te maken hebben met jouw persoonsgegevens en welke persoonsgegevens die acties gebruiken.

Contact formulier

Indien je het contactformulier op onze website hebt ingevuld wordt er een mail verstuurd naar mail@keuken-renoveren.nl. De informatie van het contactformulier zal worden meegestuurd in deze email.

Cookies

Deze website gebruikt cookies voor de volgende doeleinden:

  • Het bijhouden van ingelogde gebruikers op onze website.
  • Het laten functioneren van analytische software zoals Google Analytics.
  • Het laten functioneren van software die deze website gebruikt zoals Google Maps.

De rechten over jouw data

Voor het inzien of verwijderen van de data die wij van jou hebben verzamelt kun je een mail sturen naar mail@keuken-renoveren.nl. Wij zullen zo snel mogelijk uw informatie aan u beschikbaar stellen of verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht je niet tevreden zijn over de verwerking van jouw persoonsgegevens op onze website dan vragen we je in eerste instantie contact op te nemen met ons via mail@keuken-renoveren.nl. Wanneer jouw klacht niet kan worden opgelost via ons dan kun je altijd besluiten contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

%d bloggers liken dit: